Anunturi si activitati


 

Invitaţia conferinţa de lansare a proiectului.


 

Invitaţie seminar “Incluziunea copiilor cu autism şi cerinţe educative speciale.


 

ACTIVITATEA DE TERAPIE

Cercetările realizate în România reliefează faptul că, de multe ori, școlile de masă sunt nepregătite pentru a primi elevii cu tulburări din spectrul autist și cadrele didactice sunt insuficient instruite în ceea ce privește transmiterea cunoștințelor către copiii cu cerințe educaționale speciale, cum ar fi elevii cu TSA.

trans-buttonMai multe … Activitatedeterapie_site

 


Data: 03.05.2016

ANUNȚ

Perioada de implementare a proiectului PEH095 a fost prelungită până la 31 octombrie 2016, ca urmare a semnării actului adițional la contractul de finanțare prin intermediul facilității de finantare PLUS.

trans-buttonMai multe … Rezumatul activitatilor plus


Data: 18.07.2016

ŞCOALA DE VARĂ „ÎNVĂŢĂM ÎMPREUNĂ”

„Învățăm împreună” (în vacanță) a prins viață!  În lunile iulie și august în cadrul proiectului se desfășoară și activitatea „Școala de vară”

trans-buttonMai multe … Scoala de vara


Data: 08.08.2016

ACTIVITATEA DE FORMARE

În cadrul proiectului ”Dezvoltarea de strategii și politici pentru a acorda șanse egale copiilor aparținând grupurilor vulnerabile” Casa Corpului Didactic a Județului Bistrița-Năsăud a acreditat două programe de formare „Tehnici de integrare eficientă a copiilor cu dificultăţi de învăţare” și ”Tehnici de modelare comportamentală a copiilor cu CES”.

trans-buttonMai multe … Activitatea de formare


FILM DE PROMOVARE

Filmul de promovare a rezultatelor Programului RO10-CORAI este disponibil pentru vizionare pe website-ul Programului www.granturi-corai.ro  si pe conturile de Youtube si Facebook aferente.

trans-buttonMai multe … Filmul de promovare